We helpen groei bij waardevolle key accounts te realiseren door middel van account based marketing: een 1-op-1 marketing en sales benadering  voor grote, vaak complexe klanten.

Een aantal diensten die we hierbij inzetten zijn:

INZICHT IN KEY ACCOUNTS VERHOGEN

ACCOUNT RESEARCH & PROFILING

 

DIRECT INZETBARE KLANTPROFIELEN: klantorganisatie en strategie, relevante afdelingen, beslissers en stakeholders.

Scherpe klantprofielen die een direct bruikbare basis vormen voor een gedegen account engagement plan. Research via oa relevante databases, social media monitoring, klantinterviews, gecombineerd met CRM data.

lees meer »

KLANTWAARDE BETER COMMUNICEREN

KLANTWAARDE PROFILEREN

 

Wanneer grootzakelijke klanten de waarde van producten en diensten niet scherp genoeg gepresenteerd krijgen, richten ze hun focus op wat dan de meeste houvast geeft: de prijs.

VALUE-EXPRESSIONS: wij helpen de klant-conversatie weer op ‘waarde’ te richten door de feitelijke ‘business value’ van producten en diensten beter uit te drukken: deze te kwantificeren en te visusualiseren, samengevat in een inspirerende presentatievorm.

lees meer »

EFFECTIEVE ENGAGEMENT VAN BESLISSERS

BELANGRIJKE BESLISSERS BEREIKEN

 

ENGAGEMENT PLANNING voor een relevante, door marketing en sales goed  gecoördineerde benadering van de verschillende beslissers in de klantorganisatie.

ACCOUNT PLAYS zeer gerichte mini-campagnes voor specifieke deals, beslissers en beïnvloeders op basis van herbruikbare templates.  

lees meer »

ORGANISATIE ACCOUNT BASED MARKETING

ORGANISATIE ACCOUNT BASED MARKETING

 

INRICHTING van een effectief account based marketing programma: gerelateerde processen, KPI’s, training en ondersteunende tools. Ook helpen we met het opzetten van ‘social selling’ programma’s als onderdeel van de gestructureerde engagement van key accounts.

OUTSOURCED ABM: wij kunnen een aantal account based marketing processen volledig uit handen nemen

 lees meer »

Benieuwd hoe we je kunnen helpen een Account Based Marketing programma op te zetten, of je bestaande programma een ‘boost’ te geven?  Neem dan contact met ons op!