Over ValueSparks

ValueSparks is gespecialiseerd in Customer Value Management. De meest relevante waarde van vaak complexe diensten meetbaar profileren aan beslissers in vaak complexe klantorganisaties.

Met een team van ondernemende specialisten brengen wij een effectieve set vaardigheden bij elkaar om klanten strategisch en praktisch te ondersteunen:

Brede commerciële ervaring

met account management, strategic selling, account based marketing, en (agile) commerciële organisatie

Creatieve vaardigheden

creativiteit in zowel het kwantificeren als het visualiseren van de waarde van jouw diensten

Digitale vaardigheden

we vertalen waarde- inzichten naar praktische (online) presentaties en effectieve salestools
ValueSparks is opgericht door Reinier Willems. Reinier heeft ruime ervaring op het gebied van strategisch accountmanagement en business-to-business marketing o.a. bij KPN, Inmarsat, LeasePlan, en Roche Pharma.
“Ik zie vaak dat bedrijven diensten leveren waarvan de waarde niet (goed genoeg) wordt gezien door de klant. Dat is zonde! Het gebrek aan een duidelijke waarde-visie triggert een focus op prijs en vergroot de kans op onnodige inzet van middelen. Met een duidelijk beeld van de specifieke waarde die je samen wil bereiken, leg je een solide basis voor een duurzame klantrelatie.”

Naast ValueSparks, geeft Reinier ook regelmatig gastcolleges over Customer Value Management bij executive MBA programma’s van de Erasmus Universiteit, Nijenrode Business Universiteit en London Business School.